Ekologické interakce šoupálka dlouhoprstého (Certhia familiaris) a šoupálka krátkoprstého (Certhia brachydactyla). - Bílá, Kateřina (Jihočeská univerzita, 2015)
Studovala jsem rozdíly v ekologických interakcích mezi dvěma druhy evropských šoupálků v syntopickém výskytu. Tyto dva druhy mají velmi podobný mikrohabitat co se týče využívání druhů stromů nebo tloušťky větví.
Ecological interactions of two European treecreepers (Certhia familiaris and Certhia brachydactyla).
Keywords: šoupálek; interakce; ekologie; treecreeper; interaction; ecology