Spotřební chování na trhu s čajem - Kotiv, Tetiana (Jihočeská univerzita, 2017)
Cílem této bakalářské práce bylo provést analýzu a hodnocení spotřebního chování spotřebitelů na trhu s čajem. Prvním krokem při zpracování této práce, bylo studium odborné literatury. Dalším krokem byla realizace výzkumu pomocí dotazníkového šetření. Na základě provedené analýzy spotřebního chování bylo zpracováno doporučení a návrhy na zlepšení pro vybraný podnikatelský subjekt, konkrétně pro firmu Velta Plus EU s.r.o.
Consumer behavior on a Tea Market
Keywords: Spotřebitel; spotřební chování; trh s čajem; spotřebitelský výzkum; Consumer; consumer behavior; market of tea products; marketing research