Využití CRM v rámci strategického marketingu - Jakešová, Jana (Jihočeská univerzita, 2011)
Práce se zabývá zhodnocením stavu praktického využívání CRM v malé firmě a návrh změn na jeho využívání.
CRM-application in strategic marketing
Keywords: CRM; řízení vztahů se zákazníky; strategický marketing; marketing; zákazníci; CRM; customer relationship management; marketing; strategic marketing; customers