Formy regionální kooperace z pohledu podpory produkce - Bajerová, Kateřina (Jihočeská univerzita, 2011)
Pro svou bakalářskou práci jsem si vybrala téma Formy regionální kooperace z pohledu podpory produkce. Pracovala jsem s Místní akční skupinou Světovina o.p.s., která se nachází na území okresu Rokycany a Plzeň-sever. Hlavním cílem mé bakalářské práce je analýza vybrané formy regionální kooperace a vymezení jejího potenciálu v oblasti podpory místní produkce. Vedlejší cíl je zjistit, zda podnikatelé na území MAS Světovina o.p.s. ví o možné spolupráci s touto místní akční skupinou, popřípadě zda by měli zájem o členství.
Forms of Regional Co-operation in the Light of the Promotion of Production
Keywords: Kooperace; partnerství; regionální politika; program rozvoje venkova; program LEADER; místní akční skupina; marketingový výzkum; Cooperation; partnership; regional policy; program of the developement for countries; LEADER; local action group and marketing´s research