Vliv médií na zkušenosti s pandemií Covid-19 - Daublebská, Kristýna (Jihočeská univerzita, 2021)
Bakalářská práce se zabývá tématem médií a jejich vlivem na prožívání v době pandemie Covid-19 Teoretická část práce se zabývá popisem různých druhů medií a jejich vlivem na společnost, definicí veřejného mínění a principy šíření informací. Protože je Covid-19 krizovou situací, bakalářská práce se věnuje i definování krizových situací. Ve výzkumné části se práce věnuje kvalitativní a kvantitativní analýze dat z výzkumu JUPSYCOR. V kvalitativní části je analýza zaměřená na detailnější studii toho, jak respondenti hodnotili vliv médií. V kvantitativní části došlo k hledání souvislostí mezi jednotlivými výskyty kódů, které vznikly pomocí kvalitativní analýzy.
The influence of the media on the experience of the Covid-19 pandemic
Keywords: Covid-19; média; vliv médií; krizová situace; Covid-19; media; influence of media; crisis situation