Analýza závislosti velikosti síly zápěstí a rychlosti střelby v ledním hokeji u žákovských kategorií HC Motor České Budějovice - Pinkas, Štěpán (Jihočeská univerzita, 2020)
V této bakalářské práci porovnáváme závislost velikosti síly zápěstí a rychlosti střelby v ledním hokeji. Jako testovaný soubor zde posloužili hráči žákovských kategorií. Do testování se zapojilo celkem 58 hráčů HC Motor České Budějovice. Samotné měření probíhalo v měsíci březnu 2019.
Analysis of Wrist Force Influence on Ice Hockey Shooting Speed at the HC Motor České Budějovice at Pupil Categories
Keywords: lední hokej; střelba; rychlost; síla; led; hokejka; puk; herní činnosti jednotlivce; ice hockey; shooting; speed; strenght; ice; hockey stick; puck; individual game skills