Změny teplotního projevu smrku po napadení lýkožroutem smrkovým. - Komárová, Magdaléna (Jihočeská univerzita, 2019)
Tato práce představuje grantovou žádost na projekt, který se zabývá metodou pro včasnou identifikaci teplotních změn vybraných smrků v důsledku experimentálního napadení lýkožroutem smrkovým (Ips typoghraphus L.).
Changes in spruce temperature after bark beetle attack.
Keywords: teplota stromu; smrk; lýkožrout smrkový; transpirace; tree temperature; spruce; bark beetle; transpiration