Spolupráce mezi VB.NET a MS Office - metodická příručka - Prošek, Václav (Jihočeská univerzita, 2013)
Tato práce se zabývá postupy, jak pracovat s aplikacemi kancelářského balíku Microsoft Office z prostředí .NET Framework, prostřednictvím programovacího jazyka Visual Basic .NET. Těchto postupů je využito při vývoji aplikace pro kalibraci vah. Výstupem této aplikace je kalibrační list jako dokument textového editoru Microsoft Word a sešit tabulkového kalkulátoru Microsoft Excel porovnávající výpočty v aplikaci se vzorci aplikace Excel.
Cooperation between VB.NET and MS Office - Methodological guide
Keywords: Visual Basic .NET; Microsoft Office; programování; Visual Basic .NET; Microsoft Office; programming