Průběh zdanění osobních příjmů zaměstnanců v letech 2012-2016 - Němcová, Petra (Jihočeská univerzita, 2018)
Tématem bakalářské práce je průběh zdanění osobních příjmů zaměstnanců v letech 2012-2014. Cílem práce je analyzovat průběh zdanění fyzických osob zaměstnancům daní z příjmů, pojistném na všeobecné (veřejné) zdravotní pojištění a pojistném na sociální zabezpečení v letech 2012-2014, porovnat je vzájemně, specifikovat a vysvětlit rozdíly.
The course of taxation of personal earnings of employees in 2012-2016
Keywords: daň z příjmu fyzických osob; solidární daň; sociální pojištění; všeobecné zdravotní pojištění; daňová spravedlnost; sazba daně; daňové zákony; tax of personal income; solidarity tax; social insurance; healthy insurance; tax fairness; tax rate; tax laws