Technologie SMIL a tvorba webových multimediálních prezentací - Vlasák, Tomáš (Jihočeská univerzita, 2008)
Cílem této bakalářské práce je vytvořit uživatelskou příručku technologie SMIL jako moderní metody pro tvorbu webových multimediálních prezentací. Dále jsem se pokusil o porovnání těchto tří technologií: SMIL, Flash a JavaScript. Součástí práce je také konkrétní webová multimediální prezentace, vytvořená pomocí SMIL technologie.
The Synchronized Multimedia Integration Language and web multimedia presentation
Keywords: SMIL; Flash; JavaScript; WEB; WWW; Animace; Prezentace; SMIL; Flash; JavaScript; WEB; WWW; Animation; Prezentation