Vybrané aplikace pro výuku matematiky - Vondrušková, Marie (Jihočeská univerzita, 2022)
Bakalářská práce "Vybrané aplikace pro výuku matematiky" pojednává o aktuálně dostupných aplikacích vhodných pro výuku matematiky na základní a střední škole. Tyto aplikace jsou detailně popsány a zároveň je ukázána možnost jejich praktického využití během výuky. Součástí práce jsou také ukázky konkrétních vyučovacích hodin s použitím aplikace a doplňující ukázkové příklady.
Selected applications for teaching mathematics
Keywords: Aplikace; matematika; mobilní zařízení; základní a střední škola; vyučování; učitel; Application; mathematics; mobile device; elementary school and high school; lesson; teacher