Řízení lidských zdrojů v jaderné elektrárně - Bazgierová, Barbora (Jihočeská univerzita, 2016)
Tato bakalářská práce se zaměřuje na řízení lidských zdrojů, s bližším zaměřením na jadernou elektrárnu. Práce teoreticky popisuje hlavní modely a cíle řízení lidských zdrojů. Prakticky se práce zaměřuje na popis činností spojených s řízením lidských zdrojů v praxi. Pomocí dotazníkového šetření je zjišťován postoj zaměstnanců ke vzdělávání v dané firmě a následně jsou navrženy možná zlepšení v oblasti vzdělávání.
Human resource management in the nuclear power plant
Keywords: lidské zdroj; řízení; vzdělávání; jaderná elektrárny; zaměstnanci; human resource; management; education; nuclear power plant; employees