Návrh šroubového spoje lambda sondy do vysokoteplotní aplikace - Valenta, Marek (Jihočeská univerzita, 2021)
Bakalářská práce se zabývá návrhem řešení šroubového spoje lambda sondy s ohledem na emisní normy. Práce popisuje funkci lambda sond v automobilovém průmyslu včetně jejich nejpoužívanějších druhů. Dále popisuje měřící metody pro úniky výfukových plynů přes šroubový spoj s následujícím návrhem řešení problematiky úniků.
Design of lambda probe screw connection into high temperature application
Keywords: Lambda sonda; šroubový spoj; mechanický návrh šroubového spoje; vysokoteplotní aplikace; Lambda probe; screw connection; mechanical design of screw connection; high temperature application