Sbírka příkladů z matematiky pro 7. ročník základní školy - Vacková, Dana (Jihočeská univerzita, 2014)
Cílem mé práce je vytvořit sbírku příkladů, které budou tvořit užitečnou pomůcku pro učitele základních škol a nižších ročníků víceletých gymnázii. Je rozdělena na jedenáct kapitol. Pět kapitol jsou příklady pro aritmetiku, pět kapitol je zaměřeno na geometrii a v jedné kapitole je 10 příkladů pro zamyšlení a pousmání.
Collection of examples from mathematics for 7 th class of basic school
Keywords: Sbírka příkladů z matematiky; Collection of examples of mathematics