Možnosti řešení poruch na zařízení Diamo a Dasor - Kotrba, Kamil (Jihočeská univerzita, 2011)
Práce "Možnosti řešení poruch na zařízení Diamo a Dasor" se zabývá typy závad na systémech DIAMO-S a DASOR-601JR a způsoby jejich řešení tak, aby bylo možné využít této práce k výuce při přípravě nových zaměstnanců pro funkci technik systému kontroly a řízení.
Solving of failures on the equipment Diamo and Dasor
Keywords: Dasor-601JR; Dasio-600J; Watch dog; Diamo-S; Operátorská stanice; Automat; Systém; Koncentrátor; Jaderná elektrárna