Využitelnost geocachingu ve výuce zeměpisu na 2. stupni ZŠ (s praktickou ukázkou při výuce místního regionu Velešínska) - Přibyl, Cyril (Jihočeská univerzita, 2013)
Hlavním cílem mé diplomové práce je vytvoření návrhu naučných stezek v okolí Velešína, za pomocí hry geocaching. Naučné stezky jsou vytvořeny pro žáky 2. stupně základní školy. Součástí diplomové práce je realizace dvou ze čtyř navržených naučných stezek v okolí Velešína, zaměřené na výuku místního regionu.
Usability of geocaching game in education of geography for 2nd stage primary school students (with the aspects of practical use in education of Velešín area)
Keywords: geocaching; terénní výuka; keška; Geocaching; trial field education; geocache