Řízení dodavatelského řetězce pro obuv - Křížková, Eva (Jihočeská univerzita, 2007)
V této diplomové práci se seznámíte s teorií logistiky, především zde byl analyzován dodavatelský řetězec největšího světového prodejce obuvi a to se zaměřením především na český a slovenský trh. Jsou zde vyzdvihnuty jak výhody tak i nevýhody dodavatelského řetězce a vstup externích logistických společností do dodavatelského řetězce.
Management of Footwear Supply Chain
Keywords: Logistika; dodavatelský řetězec; distribuční centrum; obuv.; Logistics; Supply Chain; Distribution centre; Footwear.