Rozvoj produktu cestovního ruchu v Jihočeském kraji pro cílovou skupinu rodiny s dětmi - Matějčková, Martina (Jihočeská univerzita, 2019)
Cílem této práce je analýza současného stavu rozvoje cestovního ruchu pro cílovou skupinu rodina s dětmi. Analýza byla provedena nejdříve na bázi Mystery shoppingu, řízených rozhovorů a na základě zjištěných údajů byl proveden návrh vhodného řešení pro cílovou skupinu rodiny s dětmi.
Development of tourism product in South Bohemia for target group of families with children
Keywords: Cestovní ruch; Rodiny s dětmi; mystery shopping; řízené rozhovory; Tourism in Southbohemian region; Families with children; mystery shopping; interviews