Politika zaměstnanosti v České republice a ve vybraných zemích Evropské Unie - Grundová, Lenka (Jihočeská univerzita, 2006)
Tato bakalářská práce pojednává politice zaměstnanosti v České republice a zemích Evropské unie. Popisuje problematiku politiky zaměstnanosti, faktory,které ji ovlivňují a nastiňuje aktivity, strategie a plány, které Evropská unie včetně České republiky v této oblasti uskutečňuje.
The employment policy in the Czech Republic and in some Member States of the EU
Keywords: politika; strategie a plány; the policy; strategie and plans