STRUKTURÁLNÍ FONDY EU A MOŽNOSTI JEJICH VYUŽITÍ (SE ZAMĚŘENÍM NA EVROPSKÝ SOCIÁLNÍ FOND) ? PROBLEMATIKA HORIZONTÁLNÍCH TÉMAT - Chodová, Alena (Jihočeská univerzita, 2012)
Předmětem bakalářské práce Strukturální fondy EU a moţnosti jejich vyuţití (se zaměřením na Evropský sociální fond) je charakteristika strukturálních fondů EU. Práce v úvodní části stručně seznamuje se všemi strukturálními fondy a poté je zaměřena na ESF. V klíčové části se věnuje horizontálním tématům (udrţitelný rozvoj a rovné příleţitosti) z pohledu vědeckého a prakticky ? politického.
Structural funds of European Union and its potential uses (focusing on European social funds) - issue of horizontal themes
Keywords: strukturální fond; Evropský sociální fond; horizontální témata; udrţitelný rozvoj; strategie udrţitelného rozvoje; rovné příleţitosti; diskriminace; structural fund; European Social Fund; horizontal themes; sustainable development; sustainable development strategy; equal opportunities; discrimination