Logistické zajištění výroby kolejových podvozků - Dvořák, Jan (Jihočeská univerzita, 2008)
Cílem mé diplomové práce byla analýza materiálových toků ve výrobě kolejových podvozků. Zaměřil jsem se na odstranění dosavadních zjevných překážek a urychlil tak tok odlitků kolejových podvozků při dokončovacích procesech ve strojírně pobočky společnosti ČKD Kutná hora a.s. slévárna České Budějovice. Dílčím cílem práce byla optimalizace současného stavu logistického zajištění výroby kolejových podvozků a jeho úprava pro zlepšení potřeb toků z hlediska stálého přísunu hotových a opracovaných odlitků z ocelolitiny pro jednotlivá stanoviště výroby a s tím související snižování celopodnikové zmetkovosti a nákladů na provoz strojů a mezd
Logistics assurance of production of wheel frames
Keywords: logistika; kolejový podvozek; strojírenství; logistics; wheel frame; foundry industry