Využití modulu zesilovače ve výuce - Chaloupek, Pavel (Jihočeská univerzita, 2013)
Diplomová práce se zabývá problematikou výukového a realizačního modulu pro výuku na středních školách a jejich úlohu ve výuce. V návaznosti na probíranou teorii ve vazbě na platný školní vzdělávací program. Modul výukového zesilovače realizovat podle daného zadání na DPS. Případně činnost modulu zesilovač nasimulovat v simulačním programu Multisim. Dále je vytvořen návrh obvodového řešení modulu zesilovače v diskrétním. Je zde zhodnocena možnost realizace a simulace v jednotlivých realizacích modulu zesilovače na druhém stupni základní školy v návaznosti na školní vzdělávací program. Srovnání aplikace modulu zesilovače pro výuku na základní a střední škole. Na jednotlivých úrovních škol.
Application module of universal amplifier in education process
Keywords: výukového a realizačního modulu pro výuku; Modul výukového zesilovače; školní vzdělávací program; teaching and implementation module for teaching; Learning amplifier module; school following the educational