Komunikace a kooperace jako klíčové kompetence manažera - Strnad, David (Jihočeská univerzita, 2013)
Cílem bakalářské práce je charakterizovat a analyzovat komunikaci a kooperaci, jako základní dovednosti manažera. Zvolil jsem metody dotazníkového šetření, kterými jsem zjišťoval a měřil tyto kompetence, a následně jsem vyhodnotil a popsal aktuální úroveň komunikace a kooperace manažerů. Snažil jsem se najít cesty k odstranění komunikačních chyb manažerů a navrhnout alternativy k dalšímu rozvoji těchto kompetencí. Objektem zkoumání byli manažeři firmy Partners. Byly zkoumány schopnosti komunikace a dovednosti kooperace manažerů. Podle výsledků z dotazníkového šetření jsem navrhl řešení pro zlepšení komunikace a kooperace manažerů s jejich poradci.
Communication and cooperation as the key competencies of manager
Keywords: komunikace; kooperace; Communication; cooperation