Jan Milíč z Kroměříže - Tibitancl, Miloš (Jihočeská univerzita, 2018)
Práce se zabývá kazatelem Janem Milíčem z Kroměříže na pozadí doby a situace v české církvi v polovině čtrnáctého století. Skládá se ze čtyř samostatných kapitol. První se zabývá situací v církvi čtrnáctého století. Druhá se zabývá osobnostmi, které měly vliv na život a působení Jana Milíče a třetí kapitola se věnuje jeho samotnému životu a dílu. Poslední kapitola se věnuje shrnutí.
Jan Milič from Kroměříž
Keywords: Situace v české církvi v 14. století; Arnošt z Pardubic; Konrád Waldhauser; Jan Milíč z Kroměříže; The situation in the Czech church during 14th century; Arnošt from Pardubice; Konrád Waldhauser; Jan Milíč from Kroměříž.