Optimalizace logistického systému obchodního řetězce Globus - Čížková, Zdeňka (Jihočeská univerzita, 2011)
Diplomová práce byla zaměřena na analýzu logistického systému daného subjektu z hlediska materiálových a informačních toků. Po deskripci kritických faktorů byla navržena opatření pro zajištění optimalizace celého systému z hlediska úrovně logistických služeb a logistických nákladů.
Optimizing the logistics of retail chain Globus
Keywords: Logistika; centralizace; maloobchod; elektronická výměna dat; řízení zásob; Logistics; Centralization; Retail; Eletronic Data Interchange; Inventory management