Řízení rizika v zemědělském podnikání - Kunz, Martin (Jihočeská univerzita, 2014)
Cílem bakalářské práce je vyhodnocení hospodaření zemědělského podniku se zaměřením na hodnocení rizik v podnikání, analýzu příjmů a výdajů, vyhodnocení tržeb a přijatých dotací.
Risk management in agricultural business
Keywords: řízení rizika; příjmy a výdaje; horizontální a vertikální analýza; dotace; risk analysis; threat; income and expenses; horizontal and vertical analysis; grants