Předpoklady rozvoje cestovního ruchu v oblasti Novohradska - Hájková, Jana (Jihočeská univerzita, 2009)
Bakalářská práce analyzuje předpoklady rozvoje cestovního ruchu v oblasti Novohradska, která je společně s vytvořeným produktovým balíčkem hlavním cílem práce. Analýza je zaměřena na zjištění jednotlivých druhů a forem cestovního ruchu, které se ve zkoumané oblasti nejvíce vyskytují. Součástí práce jsou také navržená opatření ke zlepšení zjištěných nedostatků.
Possibility of tourism development in light of kinds and forms in Novohradsko
Keywords: cestovní ruch; typologie cestovního ruchu; Novohradsko; situační analýza; terénní šetření; produktový balíček; tourism; typologies of tourism; Novohradsko region; situation´s analysis; field search; package of tourism services