Základní metody start-up projektu - Schreib, Vladimír (Jihočeská univerzita, 2021)
Tématem této bakalářské práce je představení základních metod start-upu, které mohou zásadně pomoci při vytváření nových podnikatelských projektů, ale mohou být přínosné i pro projekty, které již probíhají a denně čelí různým problémům. Práce popisuje vývoj startupů pomocí smyčky zpětné vazby, která společně s dalšími metodami uvedenými v práci napomáhá projektům přizpůsobovat se včas a zároveň dělat rychlé změny. A díky těmto skutečnostem mohou být start-upy tak dynamickými a zajímavými možnostmi podnikání. Výzkum je navržen tak, aby na základě dat od startupistů ukázal nejčastěji používané metody skutečných start-up projektů.
Basic methods of start-up project
Keywords: start-up; smyčka zpětné vazby; motory růstu; pivotování; metriky; model canvas; start-up; canvas model; engines of growth; pivoting; metrics; build measure learn loop