Ochrana spotřebitele - Fojtová, Lucie (Jihočeská univerzita, 2013)
Práce se zabývá právní úpravou ochrany spotřebitele v České republice a v Evropské unii. Jsou popsány práva, povinnosti a zásady týkající se ochrany spotřebitele. Zmíněn je také přehled a informace o institucích a občanských organizacích v rámci ochrany spotřebitele.
Consumer protection
Keywords: spotřebitel; prodávající; práva a povinnosti; právo; consumer; seller; rights and obligations; law