Analýza marketingového prostředí firmy BÜROPROFI s.r.o. - Padrtová, Martina (Jihočeská univerzita, 2008)
Cílem bakalářské práce je analýza marketingového prostředí ve vybrané firmě a na základě analýzy určit trendy a jejich vlivy na budoucnost firmy.
Analysis of marketing enviroment in the company BÜROPROFI s.r.o.
Keywords: marketing; marketingové prostředí; Porterův model pěti sil; finanční analýza; STEP analýza; marketing; marketing enviroment; Porter's model; STEP analysis; financial analysis