Propagace (promotion) destinace Třebíč - Polendová, Michaela (Jihočeská univerzita, 2017)
Diplomová práce je zaměřena na Propagaci (promotion) destinace Třebíč. Hlavním cílem práce je identifikovat a zhodnotit současné nástroje propagování destinace Třebíč. Na základě analýzy současného stavu jsou dále navrhnuty možnosti vedoucí ke zlepšení a zvýšení povědomí o městě Třebíč jako o destinaci cestovního ruchu.
Promotion of destination Třebíč
Keywords: Propagace; propagační mix; nástroje propagace; propagační prostředky; propagační média; město Třebíč; destinace cestovního ruchu; marketingový výzkum; analýza; návrhy.; Promotion; promotion mix; promotion tools; means of promotion; media of promotion; city of Třebíč; destination of tourism; marketing research; analysis; proposals.