Dětský pěvecký sbor Fere Angeli - Potužníková, Radka (Jihočeská univerzita, 2018)
Bakalářská práce se věnuje dětskému pěveckému sboru Fere Angeli působícímu při Základní umělecké škole Strakonice. Pozornost je zaměřena nejen na vznik sboru, jeho vystoupení, získaná ocenění v České republice i v zahraničí, ale i na průběh sborových soustředění, pěveckou výchovu či nácvik nových skladeb sboru. Důležitou částí práce jsou informace o sbormistryni Marcele Mikové a nastínění jiných sborů, které ve Strakonicích vede.
Children's choir Fere Angeli
Keywords: pěvecký sbor; Fere Angeli; Strakonice; Marcela Miková; zpěv; children's choir; Fere Angeli; Strakonice; Marcela Miková; singing