Marketingový výzkum spokojenosti zákazníků pro firmu Biogena CB s r.o. - Caháková, Michaela (Jihočeská univerzita, 2011)
Zjištění spokojenosti odběratelů cateringových výrobků společnosti Biogena. Bylo provedeno dotazníkové šetření pomocí marketingového výzkumu, vyhodnoceny stanové cíle a následně zhodnoceny výsledky výzkumu.
Marketing research of customer contentment for BIOGENA CB, s.r.o.
Keywords: Spokojenost zákazníka; věrnost zákazníka; marketingový výzkum; vytváření a řízení vztahů se zákazníkem