Návrh dispozičního řešení motocentra v Ledenicích, okres České Budějovice. - Kadleček, Adam (Jihočeská univerzita, 2010)
Předmětem této práce je návrh dispozičního řešení Motocentra. Návrh provozovny je vypracován ve dvou variantách, z nichž je jedna vybrána a dopracována do stadia dokumentace v rozsahu pro vydání stavebního povolení. Pozornost je věnována vybavení, velikosti potřebných ploch a speciálním nárokům při manipulaci se samotnými vozidly tak, aby byly dodrženy normové požadavky a dobrá dostupnost. Stavba je navrhovaná pro konkrétní pozemek v obci Ledenice, který je územním plánem vymezen pro průmyslovou výrobu. V práci jsou uvedeny všechny důležité požadavky, jichž je třeba se při projektování řídit, požadavky na projektovou dokumentaci stavby a také jsou zde rozebrány jednotlivé úkony předcházející výstavbě.
Project of the process layout of the Motocentre in Ledenice, district České Budějovice.
Keywords: projektová dokumentace; dispoziční řešení; požadavky na pozemní stavby; project documentation; layout; requirements for building construction