Materiál a příslušenství pro zdravotnické prostředky ve zdravotnické záchranné službě-jednorázové versus znovupoužitelné - Kuchař, Tomáš (Jihočeská univerzita, 2021)
Ve své bakalářské práci jsem se věnoval dvěma skupinám zdravotnických pomůcek používané ve zdravotnické záchranné službě. Tyto dvě skupiny se nazývají jednorázové a znovupoužitelné.
Material and accessories for medical devices in the ambulance service - disposable versus reusable
Keywords: Dekontaminace; hygienická údržba; jednorázové; zdravotnický prostředek; zdravotnické příslušenství; znovupoužitelné.; Decontamination; disposable; hygienic maintenance; medical accesories; medical devices; reusable.