Příklady dobré praxe z při práci s dětmi s LMP v praktické škole z pohledu pedagoga - Sejrková, Liliana (Jihočeská univerzita, 2017)
Bakalářská práce se zabývá zkoumáním problematiky výchovy a vzdělávání žáků s lehkým mentálním postižením, se specifickými vývojovými poruchami a poruchami chování v základních školách praktických a v rodině. Součástí bakalářské práce je kvalitativní výzkum, jehož cílem je zjistit, jakým způsobem je realizována výchova vzdělávání žáků s lehkou mentální retardací, se specifickými vývojovými poruchami školních dovedností a poruchami chování v základních školách praktických a v rodině.
EXAMPLES OF EXPERIENCE AND PRACTICE WITH QUALITY WORK WITH CHILDREN WITH MILD MENTAL DISORDER ATTENDING PRIMARY PRACTICAL SCHOOL FROM THE PERSPECTIVE OF A PEDAGOGUE.
Keywords: Lehké mentální postižení; specifické vývojové poruchy školních dovedností; poruchy chování; ADHD; LMD; mentální anorexie; mentální bulimie.; Mild mental disorder; specific development disorders of school and learning skills; adaptine behaviour disorders; ADHD; LMD; mental anorexia; mental bulimia.