Možnosti uplatnění badatelsky orientovaného vyučování v přírodovědě na venkovské škole - Daňová, Dagmar (Jihočeská univerzita, 2014)
Tato diplomová práce předkládá výsledky badatelsky orientovaného vyučování v přírodovědě na venkovské škole. Teoreticky srovnává běžné transmisivní vyučování s badatelsky orientovaným vyučováním a popisuje postup, úrovně, přínosy a omezení tohoto pedagogického směru.
Possibilities of the application of the inquiry-based science education at a country school
Keywords: Badatelsky orientovaná výuka; Inquiry-based education