Formy regionální kooperace z pohledu podpory produkce - Němcová, Klára (Jihočeská univerzita, 2010)
Hlavním cílem bakalářské práce na téma ''Formy regionální kooperace z pohledu podpory produkce'' byla analýza činnosti a vymezení potenciálu vybrané místní akční skupiny. Pro svou práci jsem si vybrala místní akční skupinu působící v Jihočeském kraji, a to MAS Třeboňsko, o.p.s. Teoretická část práce je zaměřena na popis základních pojmů řešené problematiky. V analytické části je popsána vybraná místní akční skupina. Hlavním úkolem bylo stanovení hypotéz a posléze jejich vyhodnocení. K vyhodnocení hypotéz sloužily dva dotazníky. První dotazník byl určen pro členy místních akčních skupin a druhý pro podnikatele, kteří nejsou členy.
Forms of Regional Co-operation in the Light of the Promotion of Production
Keywords: Místní akční skupina; program LEADER; MAS Třeboňsko; o.p.s.; program rozvoje venkova; Local action group; LEADER; MAS Třeboňsko o.p.s.; RDP