Udržitelný a odpovědný cestovní ruch v Jihočeském kraji - Boučková, Miroslava (Jihočeská univerzita, 2019)
Hlavním cílem této práce je aplikace zásad udržitelnosti a odpovědnosti v Jihočeském kraji jako destinaci cestovního ruchu ve vztahu k čínské klientele a s tím souvisejícími problémy s následným využití moderních metod a trendů pro rozvoj destinace cestovního ruchu s ohledem na udržitelný a odpovědný cestovní ruch.
Sustainable and Responsible Tourism in South Bohemia
Keywords: Odpovědný cestovní ruchu; udržitelný cestovních ruchu; udržitelný rozvoj; jižní Čechy; čínská klientela; Responsible tourism; sustainable tourism; sustainable development; South Bohemian Region; Chinese