Možnosti využítí výzkumu trhu spotřebitelskými organizacemi - Sládková, Veronika (Jihočeská univerzita, 2008)
Tato diplomová práce se zabývá marketingovým výzkumem spotřebitelských organizací. Má sloužit jako návod hlavně SOS - Sdružení obrany spotřebitelů, o.s. Na základě ověření metodiky byla sepsána doporučení pro postup při marketingovém výzkumu.
Possibilities of Utilization of Market Research by Consumer
Keywords: SOS; spotřebitelská organizace; marketingový výzkum; výzkum; SOS; Consumer organization; marketing research; research