Programy podpory MSP a jejich využití v Jihočeském kraji - Jirásková, Štěpánka (Jihočeská univerzita, 2014)
Předmětem diplomové práce "Programy podpory MSP a jejich využití v Jihočeském kraji" je analýza programů podpor MSP, zhodnocení současného stavu využívání programů podpor zaměřených na tento segment podnikání v Jihočeském kraji a jejich predikce vývoje v programovém období 2014-2020. Podrobně je analyzován operační program Podnikání a inovace, který je primárně zacílen na podporu malých a středních podniků a vzhledem k alokaci finančních prostředků jde o nejvýznamnější dotační program pro rozvoj tohoto segmentu.
SME support programs and their use in South Bohemian region
Keywords: MSP; malé a střední podniky; programy podpory; dotace; Strukturální fondy EU; Jihočeský kraj; SME; small and middle enterprise; support programs; grants; EU Structural Funds; South Bohemia region