Tvorba CRM aplikace v jazyce PHP za použití MVC architektury - Pecka, Stanislav (Jihočeská univerzita, 2014)
Tato bakalářská práce se zabývá problematikou vývoje CRM systému za použití jazyka PHP. Součástí práce je kompletní analýza, z níž je sestaven návrh systému, podle něhož je systém následně naprogramován. Návrh aplikace se řídí architekturou MVC, která je v práci popsána jak obecně, tak pro webové prostředí. Jako završení vývoje je popsán způsob a metoda nasazení na produkční server.
CRM application development in PHP language using MVC architecture
Keywords: MVC architektura; PHP; ADDIE; ADDIEM; CRM systém; vývoj aplikace; MVC architecture; PHP; ADDIE; ADDIEM; CRM system; application development