Řízení marketingu na Jihočeské univerzitě v Českých Budějovicích - Mikešová, Michaela (Jihočeská univerzita, 2012)
Hlavním cílem diplomové práce je zanalyzovat řízení marketingu Jihočeské univerzity v Českých Budějovicích. Práce se zaměřuje na oblast marketingové komunikace a problematiku corporate identity, jež patří k základním prvkům public relations. Po zhodnocení současných využívaných nástrojů a po provedeném benchmarkingu však lze říci, že JU v mnoha oblastech zaostává za ostatními univerzitami, a to především v moderních trendech. Diplomová práce poukazuje na mnoho nedostatků a oblastí, které si v budoucnu jistě zaslouží větší pozornost. Veškeré připomínky a návrhy jsou koncipovány s cílem napomoci dohnat současné trendy.
Management of marketing at the University of South Bohemia in České Budějovice
Keywords: marketing; marketingová komunikace; public realations; corporate identity; benchmarking; marketing; marketing communication; public relations; corporate identity; benchmarking