Rekonstrukce hotelového komplexu - Drha, Aleš (Jihočeská univerzita, 2013)
Tématem diplomové práce je Rekonstrukce hotelového komplexu. Teoretická část informuje čtenáře o cestovním ruchu, marketingu či možnostech sestavení podnikatelského plánu. Analytická část práce zachycuje problematiku cestovního ruchu v regionu a technický stav hotelu. Na základě provedených analýz byla v syntetické části navržena rekonstrukce hotelového komplexu. Součástí záměru je sestavený marketingový mix pro cestovní ruch a finanční plán, vyjadřující náklady a výnosy z provozu. Investice by měla být splacena v průběhu 13. roku hotelového provozu.
Renovation of the hotel complex
Keywords: Cestovní ruch; podnikatelský plán; atraktivity cestovního ruchu; marketingový mix; hotelnictví.; Tourism; business plan; attractiveness of tourism; marketing mix; hotel business.