Identifikace příležitostí pro vybranou firmu - Broučková, Lucie (Jihočeská univerzita, 2016)
Cílem diplomové práce bylo stanovit příležitosti pro vybranou firmu a navrhnout firmě využití zjištěných informací. V praktické části práce byla provedena marketingová situační analýza vybrané firmy, která analyzuje vnější i vnitřní prostředí firmy. Zjištěné poznatky byly shrnuty a vyhodnoceny formou SWOT analýzy. SWOT analýza odkryla silné a slabé stránky podniku, jeho příležitosti a ohrožení. Na závěr byl vypracován návrh na využití zjištěných informací.
Identification opportunities for the selected company
Keywords: marketing; marketingové prostředí; marketingová situační analýza; vnější prostředí; vnitřní prostředí; SWOT analýza; marketing; marketing environment; marketing situational analysis; external environment; internal environment; SWOT analysis