Řídící procesy ve zvolené firmě kontrolované státem - Veselý, Karel (Jihočeská univerzita, 2007)
Anylýza řídících procesů ve firmě kontrolované státem a doporučení na zlepšení situace.
Directional processes in choice firm checked with state
Keywords: management; řízení; marketing; organizace; management; control; marketing; organization