Etika pracovníků v mateřských školách - Finková, Kamila (Jihočeská univerzita, 2014)
Anotace Bakalářská práce Etika pracovníků v mateřských školách se v teoretické části zabývá vymezením problematiky při předávání morálních hodnot učitelů dětem. V empirické části je kladen důraz na rozdílné vnímání potřeby psaného etického kodexu rodiči a pedagogy. Hlavním prostředkem výzkumu byl dotazník.
Ethics of the workers in kindergartens
Keywords: etický kodex; etika; morální hodnota; charakter; ethical code; ethic; moral values; character