Obměna jodové profylaxe v zónách havarijního plánování jaderných elektráren - Kavan, Štěpán; Koubová, Martina; Novotná, Lenka; Dvořák, František (Generální ředitelství Hasičského záchranného sboru ČR, 2018)
Jodid draselný, kalii iodidum. KI. Antidota. Jodová profylaxe. Uvedené pojmy se staly v první polovině roku 2018 jedním z hlavních témat v Jihočeském kraji, Jihomoravském kraji a Kraji Vysočina.
Variation of iodine prophylaxis in the zones of emergency planning of nuclear power plants
Keywords: Jodid draselný, kalii iodidum. KI. Antidota. Jodová profylaxe; Potassium iodide, potassium iodide. KI. Antidote. Iodine prophylaxis.