Cross-platform Software Defined Networking controller v multi-vendor prostředí - Nebáznivý, Petr (Jihočeská univerzita, 2016)
Tato bakalářská práce se zabývá problematikou softwarově definovaných sítí a jedním protokolem, který podporuje tuto technologii. V textu je obsažen stručný popis funkcionality OpenFlow protokolu a popis zprovoznění open source kontroléru, který spravuje aktivní prvky různých výrobců a s různými operačními systémy.
Cross-platform Software Defined Networking controller in multi-vendor environment
Keywords: OpenFlow; SDN; Floodlight; OpenSource; OpenFlow; SDN; Floodlight; OpenSource