The frequency and distribution of the derivational suffix -ly in corpora - Hlávková, Johana (Jihočeská univerzita, 2023)
Přípona -ly v anglickém jazyce je často považována za primárně adverbiální. Cílem této Bakalářské práce je revize této hypotézy pomocí korpusového výzkumu. Data z korpusů britské i americké angličtiny silně nasvědčují tomu, že přípona -ly slouží převážně k tvoření příslovcí. Práce je psaná v anglickém jazyce.
The frequency and distribution of the derivational suffix -ly in corpora
Frekvence a distribuce derivační přípony -ly v korpusech